Home

Leren dansen? Feestje vieren?

Step by Step!

Dansen bij Step by Step betekent allereerst gezelligheid. De dansschool is niet voor niets al jaren een begrip in Gouda en omstreken. “Iedereen kan leren dansen”, dat is het motto. Wie nog denkt dat dansen stoffig of suf is, is nog niet bij Step by Step geweest. Ons team van enthousiaste docenten en barmedewerkers zetten zich elke avond weer in om iedereen een geweldige avond te bezorgen. Een perfecte mix van goede eigentijdse muziek, een sfeervolle ambiance, kwalitatieve lessen met persoonlijke aandacht en zowel plezier óp als náást de dansvloer.

Nieuwsgierig? 

Check welke les goed bij je past op het rooster of neem vrijblijvend contact op.

5 x per jaar organiseren wij gratis proeflessen. Tijdens deze lessen kun je vrijblijvend ervaren hoe een dansles in z’n werk gaat. Na een proefles is er de mogelijkheid gelijk te starten met een introcursus. 

Vind je het nog een beetje spannend? Meedoen is natuurlijk niet verplicht (maar wel leuker). Je bent ook van harte welkom om gewoon even een kijkje te komen nemen in onze gezellige zaal.

Heb je al danservaring? Kom dan gerust ook langs tijdens een proefles! Wellicht komen de passen die behandeld worden al bekend voor. Ons team staat klaar met advies over passende lessen.

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende proeflessen of check de poster.

Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op of schrijf je gelijk in!

Maak je klaar om terug in de tijd te reizen en de hele avond te dansen op onze 80’s, 90’s en 00’s party! Feest mee bij Step by Step op 10 juni voor een nostalgische avond vol klassieke hits verzorgd door WiJé de party DJ, lekkere drankjes en goede vibes. Mis het niet, nodig je vrienden uit en koop hier snel je kaartje.

  • 21.00 – 21.45 deur open
  • 01.00 uur einde
  • Geen stijldansfeest
  • Voor iedereen en alle leeftijden vanaf 18+
  • Dresscode: Geen (maar mag natuurlijk wel)
  • DJ staat open voor verzoekjes van jouw favoriete 80’s 90’s of 00’s liedjes