­

D.M.N.

Dutch Amateur LEague

Algemeen DMN Nieuws

DMN Algemeen

Het dansseizoen van 2019-2020 staat weer voor de deur. Na goed overleg en gezien ook de annuleringen van afgelopen seizoen van onze wedstrijden zijn wij genoodzaakt de organisatie van de D.M.N. Wedstrijden te stoppen.

Wij zien ook allemaal dat vanuit de diverse aan D.M.N. gebonden dansscholen steeds minder animo (Leerlingen) is om naar de wedstrijden te komen. Het aantal leerlingen daalt en ook het aanbod van andere wedstrijdorganisaties wordt ook steeds groter en beter. Blijkbaar is er geen draagvlak meer voor kleinere, intiemere en gezellige wedstrijden.

De D.M.N. is hier altijd met succes in voorop gegaan en wij willen ook hierbij alle dansscholen die hun paren de afgelopen vele jaren naar de wedstrijden hebben gestuurd hiervoor onze dank uitspreken.

Wij hopen van ganser harte dat uw paren met veel plezier de N.D.O., Dutch-AL, of bij andere organisaties de wedstrijden zullen gaan bezoeken.

Wij willen een ieder die nauw betrokken waren met organiseren, oprichten, ondersteunen, en vooral Marcel van der Kruk, bedanken voor de inzet de afgelopen jaren.

Hans van de Hoef en Gerrit Wensink

Graag informeren wij jullie over het nieuwe seizoen van de DMN.
 
We hebben met een aantal collega's, die zelf een DMN wedstrijd organiseren en/of een groot aantal deelnemende paren hebben, een overleg gehad. Daarbij zijn wij tot het besluit gekomen, dat we voor het nieuwe seizoen nog een keer een verandering moeten doorvoeren. 
 
De opzet is eenvoudiger en wordt reeds met succes door andere wedstrijdbonden gebruikt. Het zal voor de deelnemende paren meer uitdaging gaan bieden.
 
Er zijn in het nieuwe seizoen, zowel in de Ballroom als in de Latin, twee afdelingen: 
- DMN 1 onder de 35 jaar
- DMN 2 beiden boven de 35 jaar.
 
In elke afdeling zijn twee klassen:
- Open klasse - deze is zonder wedstrijdkleding
- Wedstrijdklasse - deze is met wedstrijdkleding.
 
Afhankelijk van het aantal deelnemers kan iedere klasse worden opgesplitst in meerdere poules.
 
De wedstrijdparen kunnen bij de eerste wedstrijd zelf de keuze maken in welke klasse ze willen gaan dansen.
 
Alle paren van beide afdelingen - DMN 1 en DMN 2 - moeten vanaf het begin van een discipline - Ballroom en/of Latin - aanwezig zijn. 
Eerst worden alle Ballroom wedstrijden voor beide afdelingen gehouden en vervolgens alle Latin wedstrijden voor beide afdelingen.
 
Bij afmeldingen wordt geen geld retour gegeven door de organiserende dansschool en/of de D.M.N.
 

Met vriendelijke groet,

 
 
Hans van de Hoef, Gerrit Wensink en Peter Poot
NK Dutch AL Flyer
­